BERGEN TILHENGER ASBöckmann Fahrzeugwerke GmbH er en tysk kvalitetsleverandør med mer enn 50 års erfaring fra produksjon av tilhengere for det profesjonelle markedet. Böckmann, som er et familie-eid selskap, er aller mest kjent for sine hestehengere, og produserer ca 6.000 hestehengere årlig og er med dette markedsledende i Europa. I Tyskland som er det største europeiske markedet har Böckmann en markedsandel på ca 50%. Böckmann representerer kompromissløs kvalitet og utsøkte detaljer. Ikke bare innen hestehengere, men også alle andre kategorier tilhengere. Bergen Tilhenger AS tilbyr hele produktspekteret til Böckmann.

Brian James Trailers Ltd er en engelsk kvalitetsleverandør som med lidenskap har bygget topp kvalitets biltransportere for det europeiske markedet siden 1979. Brian James Trailers har som mål hele tiden å være i front når det gjelder utviklingen av fremtidsrettede biltransportere. I de siste årene har Brian James Trailers med utgangspunkt i know-how fra produksjon av biltransportere, utvidet produktsortimentet til også å omfatte multifunksjonshengere, maskinhengere og tipphengere. Bergen Tilhenger AS tilbyr hele produktspekteret til Brian James Trailers, og deres biltransporter A-Max AM-T 310 er en våre absolutte bestselgere.


Anssems Aanhangwagens BV er en nederlandsk kvalitetsleverandør som har produsert tilhengere siden 1977. Anssems har kanskje Europas mest automatiserte produksjonslinjer for masseproduksjon av tilhengere og kan derfor tilby kvalitets tilhengere til en svært fordelaktig pris. Selskapets tilhengere er robuste og passer svært godt for det norske markedet. Bergen Tilhenger AS har varehengere, biltransportere, tipphengere og multifuksjonshengere fra Anssems på lager og deres multifunksjonshenger MSX 3000 er en av våre absolutte bestselgere.


UnsinnFahrzeugtechnik GmbH er en syd-tysk produsent av høykvalitets tilhengere med hovedkontor i Augsburg, ikke så langt fra München. Unsinn er en mellomstor tilhengerprodusent som tilbyr produkter for de fleste markedssegmenter, dog i hovedsak til den tyskspråklige delen av Europa. Unsinn er spesielt kjent for sine høykvalitets skaphengere, herunder også kjøle- og frysehengere, samt messehengere. Alle tilhengere fra Unsinn leveres med 10 års rammegaranti. Bergen Tilhenger AS tilbyr hele Unsinns program innenfor skaphengere (inkludert kjøl, frys og messe) og tipphengere, og kan ved forespørsel også levere deres øvrige produktsortiment.


Koch Anhängerwerke GmbH & Co KG er nord-Tysklands største forhandler av tilhengere. Koch selger tilhengere fra et ti-talls europeiske produsenter, men har også egen produksjon av hengere. Særlig innenfor lokk-hengere i aluminium er Koch anerkjent som en høykvalitets produsent. Kochs lokkhengere tilbyr vi til det norske markedet med 10 års produsentgaranti. Koch er også en viktig samarbeidspartner for Bergen Tilhenger AS når det gjelder logistikk i forhold til enkelte av våre øvrige leverandører..


D’SIGN Dientleistung-und Warenvertriebs GmbH tilbyr Excalibur i Europa. Excalibur blir som oftest assosisert med transport av motorsykkel (motorsykkelhenger) hvor den er blitt ekstremt populær i mange land. Bergen Tilhenger AS tilbyr Excaliburs S1 og S2 som en del av sitt samlede produkt-sortiment


Humbaur GmbH er en av Europas største tilhenger-produsenter. Bergen Tilhenger AS tilbyr Humbaurs tipphenger og andre spesielle modeller som en del av sitt samlede produkt-sortiment.